Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Κάλεσμα συμμετοχής σε σεμινάριο δικτύωσης στην Πολωνία

Zakopane
Completed Program

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 2 συμμετέχοντες για το σεμινάριο δικτύωσης, «European Youth Cooperation Forum» που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία (Zakopane), 12.10.2015 – 18.10.2015. Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι η δικτύωση και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Νέων που θα συμμετέχουν.

Το σεμινάριο φιλοδοξεί να «χτίσει» νέες συνεργασίες και να αναδείξει νέες προοπτικές στους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας. Κύριος στόχος είναι η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και η υποβολή νέων προτάσεων- προγραμμάτων, στο πλαίσιο του ERASMUS+. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες και παρουσιάσεις των φορέων που θα πάρουν μέρος, ενώ θα προωθηθεί σχεδιασμός προγραμμάτων, στο πλαίσιο του νέου δικτύου συνεργασιών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 44 συμμετεχόντων από 21 οργανώσεις της Ευρώπης (από τις χώρες: Λιθουανία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Μάλτα, Σκόπια, Ελλάδα, Τουρκία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία και Πολωνία).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, ενώ κρίνεται σημαντικό να είναι σε θέση να παρουσιάσουν τις οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζονται αλλά και να επιθυμούν να σχεδιάσουν νέες δράσεις και προγράμματα, στο πλαίσιο του Erasmus+Youth programme.

Καλύπτεται το 100% των εξόδων μετακίνησης έως 275 ευρώ/συμμετέχοντα και το 100% διαμονής – διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος, αποστείλατε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e- mail και μια σύντομη περιγραφή της δραστηριότητας σας στον τομέα της νεολαίας, στο volunteer@usbngo.gr. Καταληκτική ημερομηνία, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015.

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016

Completed Program

Τα αποτελέσματα τις έρευνας καθώς και δράσεις που υλοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος  HUMAN RIGHTS EDUCATION FOR RURAL YOUTH PROJECT  

Active Program

Αναζητούμε 10 νέους/νέες (18-30 ετών) να πάρουν μέρος σε ένα Πρωτοποριακό πρόγραμμα κύκλων εκπαίδευσης και κατάρτισης πάνω στο προσφυγικό. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 20/06/2016.

Completed Program

Αναζητούνται 2 άτομα για να συμμετάσχουν σε μακροχρόνιο πρόγραμμα πάνω στους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης. 02 – 10/07/2016 Codlea, Ρουμανία. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 22/05/2016.

Active Program

Αναζητούμε 3 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Τουρκία Ιούλιος 2016 – Ιανουάριος 2017. Προθεσμία υποβολής αίτησης 16/05/2016