Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Online Κατάρτιση στα ανθρώπινα δικαιώματα: δηλώστε συμμετοχή

Online Κατάρτιση στα ανθρώπινα δικαιώματα: δηλώστε συμμετοχή
Completed Program

Το  CHARM yourself είναι διαδικτυακό σχέδιο κατάρτισης που αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα, το ρατσισμό και στον τρόπο που αυτά συνδέονται με τις οργανώσεις νεολαίας.  Οι κύκλοι των μαθημάτων απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις παραπάνω θεματικές, θα διεξαχθούν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και θα στηρίζονται σε μεθόδους της μη τυπικής μάθησης.

CHARM yourself- online training course

Στόχος του CHARM yourself είναι να μεταφέρει στους συμμετέχοντες τις βασικές γνώσεις και αξίες γύρω από τη θεματική, ώστε να κατανοήσουν την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να είναι σε θέση να αξιολογήσουν πως αυτά εφαρμόζονται και συνδέονται με τους διάφορους φορείς νεολαίας.

Το online training course χωρίζεται σε 5 τμήματα- μοντέλα, που απαρτίζονται από ακόμη περισσότερες ενότητες. Κάθε τμήμα επικεντρώνεται  σε διαφορετική θεματική, ενώ μετά την ολοκλήρωση κάθε ενότητας θα διεξάγεται σύντομη εξέταση.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το CHARM yourself απευθύνεται σε youth workers, εθελοντές, μέλη οργανώσεων νεολαίας και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αντιρατσιστικές μεθόδους.

Αιτήσεις συμμετοχής:

Το CHARM yourself θα πραγματοποιηθεί ΔΥΟ φορές μέσα στο 2014. Καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής στον πρώτο κύκλο είναι 15/09.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με CHARM yourself και δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: : http://charmingyouth.eu/charm-yourself-online-online-training-for-your-workers/

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους δηλώσουν πρώτοι συμμετοχή.

Το σχέδιο κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του CHARM project (www.charmingyouth.eu), που υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Fundamental Rights and Citizenship Programme της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016

Completed Program

Τα αποτελέσματα τις έρευνας καθώς και δράσεις που υλοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος  HUMAN RIGHTS EDUCATION FOR RURAL YOUTH PROJECT  

Active Program

Αναζητούμε 10 νέους/νέες (18-30 ετών) να πάρουν μέρος σε ένα Πρωτοποριακό πρόγραμμα κύκλων εκπαίδευσης και κατάρτισης πάνω στο προσφυγικό. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 20/06/2016.

Completed Program

Αναζητούνται 2 άτομα για να συμμετάσχουν σε μακροχρόνιο πρόγραμμα πάνω στους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης. 02 – 10/07/2016 Codlea, Ρουμανία. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 22/05/2016.

Active Program

Αναζητούμε 3 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Τουρκία Ιούλιος 2016 – Ιανουάριος 2017. Προθεσμία υποβολής αίτησης 16/05/2016