Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Δικαιώματα

  1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    Προέχει η ασφάλεια σου. Αν αισθανθείς ότι κάτι δεν πάει καλά μη διστάσεις να το μοιραστείς με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες της ομάδας σου, τον αρχηγό της αποστολής και τους διοργανωτές. Αν το πρόβλημα δε λυθεί, επικοινωνείς με το γραφείο και σε οριακές περιπτώσεις έχεις δικαίωμα ακόμα και να αποχωρήσεις από το πρόγραμμα.
  2. ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή που σου παρέχεται, έχεις δικαίωμα να ανταποκρίνεται στις βασικές συνθήκες διαβίωσης. Τα έξοδα διαμονής σου καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα.

  1. ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σου παρέχονται τρία βασικά γεύματα από το φορέα υλοποίησης του προγράμματος (πρωινό-μεσημεριανό-βραδυνό). Υπάρχει σεβασμός για τις διατροφικές συνήθειες των συμμετεχόντων.

 

Υποχρεώσεις

  1. ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή σου είναι υποχρεωτική σε όλα τα στάδια του προγράμματος. Οφείλεις να είσαι στον προκαθορισμένο τόπο την ώρα που ξεκινάει το πρόγραμμα. Σε περίπτωση μη παρουσίας κατά τη διάρκεια του προγράμματος και η συμμετοχή τουλάχιστον στο 80% του προγράμματος, ο φορέας υλοποίησης έχει το δικαίωμα μη απόδοσης των χρημάτων μετακίνησης του συμμετέχοντα. 

  1. ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά. Έχετε υποχρέωση να μπορείτε να επικοινωνήσετε στα αγγλικά.

  1. ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ

Θα έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικών εθνοτήτων, φυλών και πολιτισμών και καλείστε να συνυπάρξετε ομαλά με αυτούς για τις ανάγκες του προγράμματος.