Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Εθελοντικό Πρόγραμμα τέχνης 1 Ιουλίου - 31 Αυγούστου 2018

16 Μάιος 2018

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων σε συνεργασία με τον φορέα Kids with special needs, εξασφάλισαν 1 θέσh για συμμετέχοντες/ουσές από Ελλάδα (18 – 30 ετών)  σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus και της υποδράσης Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (EVS), για 2 μήνες . Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/06/2018.

Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στην περιοχή Smolyan όπου ο νέος/α θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει τέχνη από ημιπολύτιμους λίθους και κρύσταλλα στο κέντρο τέχνης „ Ivan Vazov“ .

Στην περιοχή Madan, η οποία φημίζεται για τους ημιπολύτιμους λίθους, θα λάβει χώρα ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κρυστάλλων στο οποίο έρχονται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Οι εθελοντές του προγράμματος θα συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση.

Επίσης, σκοπός του προγράμματος είναι η προετοιμασία και η ενίσχυση του χώρου και της διοργάνωσης για να καταφτάσουν 8 εθελοντές στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου με αναπηρίες μαζί με τους συνοδούς τους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ. 

 Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 180 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην αντιμετώπιση του ζητήματος της ανεργίας των νέων, αναπτύσσοντας τις ικανότητες των εθελοντών, ιδίως στους τομείς της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικότητας γενικά.

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 80 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και η αίτηση συμμετοχής εδώ.  Καταληκτική ημερομηνία 30 /06/2018. Για τυχών ερωτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο evs@usbngo.gr

Πολύ σημαντικό για την αίτησή σας η αποστολή βιογραφικού στα αγγλικά στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.