Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
 • English
 • Ελληνικά

Κάλεσμα συνεργάτη - Συντονιστής Τοπικών Δράσεων

17 Οκτ 2018

 

Γενικά χαρακτηριστικά

 

Αναζητούμε ένα άτομο να δουλέψει μαζί μας στο τμήμα διαχείρισης του πολυχώρου Balkan Heart ως υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων και διαχείρισης εθελοντών. Προσφέρουμε πρόσληψη πλήρους απασχόλησης σε ένα ευχάριστο, νεανικό και φιλικό περιβάλλον. Εργασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών όποτε χρειαστεί και ευκαιρίες ανάπτυξης.

 

 1. Πλήρους απασχόλησης με βασικό μισθό (14:00-22:00 - 8 ώρες
 2. Σύμβαση ορισμένου χρόνου - Νοέμβριος 2018 με Μάιος 2018 (7 μήνες), με δυνατότητα ανανέωσης. 
 3. Εργασία στο γραφείο του φορέα (σε πολλές περιπτώσεις ο εργαζόμενος θα κληθεί να κάνει επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό). 

Βασικές αρμοδιότητες εργασίας

 

 1. Έρευνα ενδιαφέροντος του κοινού της πόλης για εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα. 
 2. Σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων, στρατολόγηση εξωτερικών συνεργατών
 3. Υλοποίηση, διαχείριση και ακολουθία των προγραμμάτων και των δράσεων αυτών
 4. Προβολή των προσφερόμενων προγραμμάτων και προσέλκυση ενδιαφερόντων προς παρακολούθηση
 5. Σχεδιασμός και υλοποίηση τοπικών δράσεων·εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης
 6. Στρατολόγηση εκπαίδευση και υποστήριξη εθελοντικού σώματος του φορέα, υποστήριξη στην στρατολόγηση εγγεγραμμένων μελών στον φορέα
 7. Προβολή των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων των δράσεων
 8. Συνεργασία με το τμήμα των οικονομικών και των εργαζομένων των άλλων τμημάτων του φορέα για την ορθή υλοποίηση των προγραμμάτων·
 9. Υποστήριξη σε ενέργειες προώθησης προγραμμάτων αλλά και του φορέα (υποστήριξη στη διαχείριση κοινωνικών δικτύων προγραμμάτων, ιστοσελίδων, δημιουργία ενημερωτικών φυλλαδίων, δελτίων τύπου & newsletter, δημιουργία πλάνων διάχυσης βάσει έρευνας αναγκών και ενδιαφερόμενων φορέων/διακυβευματούχων)·
 10. Εκπροσώπηση φορέα σε συναντήσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

Τυπικά προσόντα - χαρακτηριστικά υποψηφίου
 1. Πολύ καλή γνώση αγγλικών γραπτά και προφορικά (τουλάχιστον πτυχίο C1). Δεύτερη ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν·
 2. Προηγούμενη συμμετοχή σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. Erasmus+, Youth in Action)·
 3. Πρότερη εμπειρία στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων, όπως και διεξαγωγή εκθέσεων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
 4. Εμπειρία στην στατολόγηση, εκπαίδευση και διαχείριση εθελοντικών ομάδων.
 5. Καλή γνώση χρήσης υπολογιστή, ηλεκτρονικών και διαδικτυακών εργαλείων και προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένων και λογιστικών φύλλων· 
 6. Καλή γνώση και διαχείριση εφαρμογών και προγραμμάτων κοινωνικών δικτύων. Η γνώση διαχείρισης ιστοσελίδων όπως και επεξεργασίας φωτογραφιών θα θεωρηθεί προσόν·
 7. Προθυμία για τακτικά επαγγελματικά ταξίδια και ευελιξία στις ώρες εργασίας·
 8. Ευαισθησία στις πολιτισμικές διαφορές και ικανότητα εργασίας σε ένα διεθνές και διαπολιτισμικό περιβάλλον·
 9. Δυνατότητα προτεραιοποίησης, τήρησης προθεσμιών και σωστής διαχείρισης του χρόνου·
 10. Καλές δεξιότητες επικοινωνίας, παρουσίασης, έκφρασης, ενσυναίσθηση, ανοχή στο διαφορετικό·
 11. Δυνατότητα εργασίας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και δεξιότητες καλής συνεργασίας και αποφυγής/επίλυσης συγκρούσεων·
 12. Διαθεσιμότητα από 1η Νοεμβρίου 2018 και για 7 μήνες τουλάχιστον·
 13. Ενασχόληση με τον εθελοντισμό, θα θεωρηθεί προσόν·
 14. Η γνώση της πραγματικότητας της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως και η κατοχή διπλώματος οδήγησης Β κατηγορίας και ΙΧ θα θεωρηθεί προσόν.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος - διαδικασία

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ξεκινάει στις 17/10/2018. Μπορείτε να βρείτε την αίτηση ΕΔΩ. Δεχόμαστε αιτήσεις, μόνο μέσω της συγκεκριμένης αίτησης μέχρι Κυριακή 21/10/2018, 23:59 (ώρα Ελλάδος). Δε θα κάνουμε δεκτό κανένα βιογραφικό μέσω e-mail, ούτε αίτηση μετά το πέρας της προθεσμίας.

Η διαδικασία επιλογής διακρίνεται σε 2 φάσεις. Η πρώτη φάση είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της συγκεκριμένης φόρμας. Οι απαντήσεις και το βιογραφικό που θα επισυνάψετε θα αξιολογηθεί από την ομάδα του φορέα. Δεν έχει καθοριστεί ο αριθμός υποψηφίων που θα περάσει στη δεύτερη φάση καθώς αυτό εξαρτάται από τον όγκο των αιτήσεων και από την ποιότητα αυτών.


Ο φορέας θα έρθει σε επαφή με τους υποψήφιους που περνάνε στη δεύτερη φάση. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει συνέντευξη με τους υποψηφίους από τριμερή επιτροπή σε ώρα και μέρα που θα οριστεί προσωπικά με τους υποψηφίους. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του φορέα Αλ. Δελμούζου 8, 54635, Θεσσαλονίκη και μπορεί να περιλαμβάνει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου και κάποια δοκιμασία χωρίς προετοιμασία που θα γίνει επί τόπου.


Η δεύτερη φάση και το τέλος τη διαδικασίας θα ολοκληρωθεί στις 29/10 όποτε και θα ενημερωθούν όλοι οι υποψήφιοι για την τύχη της αίτησης τους μέσω e-mail.

------------------------------------------------------------------------


Πολιτική Απορρήτου

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αίτηση σας και το βιογραφικό σας, θα αποθηκευτούν σε ασφαλές μέρος για διάστημα 2 ετών. Κατόπιν θα επεξεργαστούν και αξιολογηθούν από τον οργανισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που εκχωρείτε σε καμία περίπτωση δε θα μεταβιβαστούν σε τρίτο χωρίς την εκ νέου συγκατάθεση σας. Ο φορέας είναι έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δίνει την μέγιστη προσοχή στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας γνωστοποιούμε επίσης το δικαίωμά σας, οποτεδήποτε μετά την παρούσα συγκατάθεσή να δηλώσετε ρητώς την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που συλλέχθηκαν από την παρούσα αίτηση. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του φορέα εδώ.


 Πολιτική μη διάκρισης & ίσων ευκαιριών


Ο φορέας ακολουθεί αρχές μη διάκρισης και ίσων ευκαιριών τόσο κατά την επιλογή των υποψηφίων, την ανέλιξη τους όσο και στην καθημερινότητα στον χώρο εργασίας. Είναι δεδομένο για εμάς πως καμία διάκριση ή διακριτική μεταχείριση δε θα γίνει ανεκτή λόγω φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου ή άλλης κατάστασης στον χώρο εργασίας.


Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, φορέα και εργαζομένων καθώς και εργαζομένων και συνεργατών, διέπεται από αρχές μη διάκρισης και ίσης μεταχείρισης, βάσει όσων προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και τις οδηγίες 2000/78/ΕΚ και 2000/43/ΕΚ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Ο φορέας στηρίζει καθώς επίσης και ενθαρρύνει κάθε είδους διαφορετικότητας και αυτο οφείλουν να το σέβονται και οι εργαζόμενοι του. Καμία διάκριση δε θα γίνεται αποδεκτή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.