Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Αποτελέσματα του προγράμματος HUMAN RIGHTS EDUCATION FOR RURAL YOUTH PROJECT

Completed Program

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων είναι εταίροι του μακροχρόνιου προγράμματος "Human Rights Education for Rural Youth" του οποίου κύρια θεματική ήταν η ενδυνάμωση των νέων από επαρχιακές περιοχές επάνω στο ανθρώπινα δικαιώματα και η γεφύρωση μεταξύ των ατόμων από υψηλό μορφωτικό επίπεδο με τους νέους με χαμηλό, οι οποίοι συνήθως βρίσκονται σε επαρχιακές περιοχές. Μετά περίπου μισό χρόνο κατάρτισης και σκλήρής δουλειάς, παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της τοπικής δράσης που έγινε από τους Έλληνες συμμετέχοντες, όπως και την σχετική έρευνα που δημιουργήθηκε από μια από τις συμμετέχουσες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του φορέα μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τον Κωνσταντίνο, την Ειρήνη και την Μαίρη για αυτά τα καταπλητκικά αποτελέσματα. 

Για τα αποτελέσματα της έρευνας here! Για τα αποτελέσματα των τοπικών δράσεων here! Για πληροφορίες σχετικά με το όλο πρόγραμμα here!

 

*Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε μέσω του Erasmus+ Νεολαία, της Ευρωπαικής Επιτροπής

Share

Δείτε Επίσης

Completed Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα «From Idea to Europe»

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Quartiers en crise, jeunesse en mouvement / ACT

31/12/2016 -31/12/2018

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Gender Perspective in EU Mobility Programs

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016