Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

“WEEELABS" project 2015 - 2016

Active Program

Ο κύριος στόχος του προγράμματος “WEEELABS" είναι η δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ φορέων με εμπειρία στα κοινωνικά ζητήματα, με σκοπό την από κοινού εργασία, εκπαίδευση και εξερεύνηση νέων ευκαιριών για την επαγγελματική αποκατάσταση νέων που είτε είναι είτε κινδυνεύουν να βρεθούν κοινωνικά αποκλεισμένοι, μέσα από:

·      την ανάπτυξη μεθοδολογίας μη τυπικής μάθησης, υιοθετημένης από τεχνολογικές καινοτομίες (FabLab - Fabrication Laboratories) και βασισμένης στην αρχή του “κάνοντας και μαθαίνοντας”, παρέχοντας στους νέους αυτούς προ-εργασιακές ικανότητες με αντικείμενο κοινωνικά ζητήματα.

·      την ανάλυση της ανακύκλωσης των ηλεκτρολογικών & ηλεκτρονικών αποβλήτων ως αφορμή για την δημιουργία κοινωνικών συνεταιρισμών ή κοινωνικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών εντός των φορέων που ασχολούνται με την μέριμνα για τους νέους που κινδυνεύουν από τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.weeelabs.eu και https://www.facebook.com/WEEELabs/?fref=ts

ΠροεπισκόπησηΣυνημμένοΜέγεθος
leaflet.pdf597.75 KB

Share

Δείτε Επίσης

Completed Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα «From Idea to Europe»

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Quartiers en crise, jeunesse en mouvement / ACT

31/12/2016 -31/12/2018

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Gender Perspective in EU Mobility Programs

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016