Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Empowering Youth Participation in EU

Completed Program

To πρόγραμμα "Empowering Youth Participation in EU" ήταν ένα Δημοκρατικό Σχέδιο για Νέους του προγράμματος Νεολαία σε Δράση, που επικεντρώθηκε στην ενδυνάμωση της συμμετοχής των νέων στο Ευρωπαϊκό αντιπροσωπευτικό μοντέλο της δημοκρατίας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 5 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ρουμανία και Λιθουανία) και νέοι από 10 διαφορετικές οργανώσεις. Τα αποτελέσματα του έργου ήταν η διοργάνωση ενός focus group, συναντήσεων και η διεξαγωγή διαπολιτισμικού διαλόγου καθώς και η έκδοση ενός οδηγού  «Οδηγός Ευρωπαϊκής Συμμετοχής Νέων», η οποία δημιουργήθηκε με την ενεργό συμμετοχή όλων των δικαιούχων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.youthparticipation.eu

Share

Δείτε Επίσης

Completed Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα «From Idea to Europe»

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Quartiers en crise, jeunesse en mouvement / ACT

31/12/2016 -31/12/2018

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Gender Perspective in EU Mobility Programs

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016