Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Postcard Competition: Μην το σκέφτεστε, πάρτε μέρος!

Postcard Competition
Completed Program

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων συμμετέχουν στο διαγωνισμό για την πιο δημιουργική ταχυδρομική κάρτα, με κοινωνικό μήνυμα, Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ο διαγωνισμός είναι παγκόσμιος και πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος GLOBAL PLACE. Ο κάθε συμμετέχοντας έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει όσες κάρτες επιθυμεί, μέχρι 31/5/2015.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας  έως 35 ετών , θα προέρχονται από χώρες όπως η Ελλάδα, Πολωνία, Ισπανία, Κένυα, Ταϊλάνδη, Νεπάλ, Περού κ.α.. Το μέγεθος της κάρτας θα πρέπει να είναι 12 x 16,8 εκατ., οριζόντια ή κάθετη, με επίπεδη επιφάνεια, χωρίς προσθήκες ή «κινούμενα» μέρη. Το σχέδιο θα πρέπει να είναι αυθεντικό, όχι προσβλητικό και κατάλληλο για κάθε κοινό. Η υποβολή των καρτών γίνεται μόνο σε μορφή JPEG και δε θα πρέπει να εμπεριέχει σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων, υδατογραφήματα, υπογραφές και άλλες πληροφορίες.

Το μήνυμα κάθε κάρτας θα είναι κοινωνικό και θα έχει ως στόχο να προωθήσει της αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Χαρακτηριστικά, η κάρτα θα μπορούσε να προωθεί μηνύματα όπως, το τέλος της φτώχειας και της ανέχειας, τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ουσιαστική και δια βίου εκπαίδευση, την ισότητα των φύλων, τη διαθεσιμότητα και διαχείριση αγαθών όπως το νερό, τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, την ειρηνική συμβίωση και την υγιή ανάπτυξη των πόλεων, τη διατήρηση και προφύλαξη των θαλασσών και των ωκεανών, τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, την πλήρη και παραγωγική εργασία για όλους, τη μείωση των ανισοτήτων μεταξύ των χωρών. Περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο και τους στόχους, θα βρείτε εδώ: https://sustainabledevelopment.un.org/sdgsproposal.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να υποβάλλεται την κάρτα σας, ακολουθώντας την εξής φόρμα: http://goo.gl/forms/UDFIdkMkdR.  Καταληκτική ημερομηνίας 31/5/2015.

Στο τέλος του διαγωνισμού, θα υπάρξουν 3 νικητές. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω facebook και, συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας www.facebook.com/bevolunteer.net. Οι 8 κάρτες, από κάθε χώρα, που συγκεντρώσει τα περισσότερα “likes”, θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς που θα αναδείξουν και τους τελικούς νικητές. 

Το βραβείο για τους νικητές είναι tablet, ενώ οι κάρτες όλων των συμμετεχόντων θα εκτυπωθούν και θα προωθηθούν ευρέως.

Share

Δείτε Επίσης

Completed Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα «From Idea to Europe»

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Quartiers en crise, jeunesse en mouvement / ACT

31/12/2016 -31/12/2018

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Gender Perspective in EU Mobility Programs

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016