Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Αναζητούνται συμμετέχοντες για σεμινάριο κατάρτισης "ΜΜΕ και βίντεο"

Αναζητούνται συμμετέχοντες για σεμινάριο κατάρτισης "ΜΜΕ και βίντεο"
Completed Program

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων διοργανώνουν τρεις κύκλους σεμιναρίων που αφορούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, από τον Οκτώβριο του 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον πρώτο κύκλο κατάρτισης, που αφορά στις τεχνικές βίντεο και εικόνας, από την Τετάρτη , 1/10 έως και την Κυριακή, 5/10.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να λάβουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στις τεχνικές εικόνας και βίντεο, στη λήψη βίντεο, στην επεξεργασία ήχου και εικόνας, στον υποτιτλισμό , τα εφέ κ.α..

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 10 νέους- νέες, ηλικίας 18 έως 35 ετών, που ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεματική και για τα ΜΜΕ, γενικότερα. Σημαντικό θεωρείται, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες να ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και σε μελλοντικές δραστηριότητες του φορέα μας, αξιοποιώντας τις γνώσεις που τους παρέχει η κατάρτιση.

Η κατάρτιση απευθύνεται και στους εθελοντές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας του φορέα μας, οι οποίοι ασχολούνται με τα Μέσα Ενημέρωσης της U.S.B.. Για το λόγο αυτό, κρίνεται απαραίτητη η επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ώστε να είναι δυνατή η συνεργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί 17- 19 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και δεν έχει κόστος συμμετοχής. Έξοδα διαμονής και διατροφής δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα, ωστόσο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άτομα εκτός Θεσσαλονίκης, εφόσον είναι σε θέση να καλύψουν τα έξοδα διαμονής και διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εδώ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο info@usbngo.gr και στο aris.usb@gmail.com, έως και την Κυριακή, 5/10.

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art