Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Δωρεάν Σεμινάριο Ραδιοφώνου: αναζητάμε συμμετέχοντες!

OnAir
Completed Program

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 8 συμμετέχοντες για το «Σεμινάριο Ραδιοφώνου» που διοργανώνουν 24-26 Απριλίου 2015, στη Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε νέους, 18-30 ετών, που δε διαθέτουν σχετική εμπειρία και ενδιαφέρονται να καταρτιστούν στη θεματική.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να λάβουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στις τεχνικές του ραδιοφώνου, στη διεξαγωγή ραδιοφωνικών συνεντεύξεων, στους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με το κοινό, στο σχεδιασμό και την παραγωγή εκπομπών, στην επιλογή της μουσικής κ.α..

Η κατάρτιση απευθύνεται και στους εθελοντές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας του φορέα μας, οι οποίοι ασχολούνται με τα Μέσα Ενημέρωσης της U.S.B.. Για το λόγο αυτό και καθώς οι εθελοντές προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων, κρίνεται απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας, ώστε να είναι δυνατή η συνεργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο φορέας διαθέτει διαδικτυακό ραδιόφωνο, «USB Radio- On air» (balkanhotspot.gr), μέσω του οποίου δίνεται η ευκαιρία στους εθελοντές αλλά και σε όσους το επιθυμούν να κάνουν τη δική τους εκπομπή.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Ωστόσο, έξοδα διαμονής και διατροφής δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άτομα εκτός Θεσσαλονίκης, μόνον εφόσον είναι σε θέση να καλύψουν τα έξοδά τους.

Κύριες προϋποθέσεις για όλους τους συμμετέχοντες είναι να μη διαθέτουν προηγούμενη δημοσιογραφική εμπειρία, να ενδιαφέρονται να καταρτιστούν πάνω στο ραδιόφωνο και να δεσμευτούν ότι θα συμμετέχουν σε όλες τις φάσεις του σεμιναρίου.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε αποστείλατε  τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο και e- mail επικοινωνίας) και μια σύντομη περιγραφή με τους λόγους που θέλετε να πάρετε μέρος,  στο volunteer@usbngo.gr ΚΑΙ στο press@usbngo.gr, έως και την Τετάρτη, 8/4.

ΠροεπισκόπησηΣυνημμένοΜέγεθος
info_pack_radio_seminar_april2015_1.doc725 KB

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art