Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Σεμινάριο «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship | ECE»

Σεμινάριο «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship | ECE»
Completed Program

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων διοργανώνουν το σεμινάριο «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship|ECE», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στο κτίριο της «Θεσσαλονίκης 2014: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας» (Μαρία Κάλλας 23, Κυδωνιών).

Το «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship|ECE» απευθύνεται σε 20 νέους ανθρώπους και επιδιώκει  να μεταφέρει στους συμμετέχοντες  γνώση σχετική με τις ικανότητες, δεξιότητες αλλά και πρακτικές που μπορούν να αξιοποιήσουν, ώστε να γίνουν νέοι επιχειρηματίες. Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 17:00 μ.μ –18:30 μ.μ, και στη συνέχεια από τις 19:00 μ.μ – 20:00 μ.μ, θα ακολουθήσει η παρουσίαση διαφόρων προγραμμάτων, πρωτοβουλιών  και παραδειγμάτων κοινωνικής επιχειρηματικότητας νέων ανθρώπων της Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια του προγράμματος «Empowerment, Creativity and Entrepreneurship|ECE», στο οποίο συμμετέχουν άλλες εννιά χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Βραζιλία, Μεξικό, Περού, Αργεντινή, Εκουαδόρ και Ελλάδα) και υλοποιείται υπό το συντονισμό της οργάνωσης «Check-In - Oportunidades Europeias Para Jovens» και τη χρηματοδότηση του  “Youth in Action”.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι μέσω των τοπικών δραστηριοτήτων και των διεθνών σεμιναρίων κατάρτισης να δοθούν εργαλεία, μέθοδοι και να παρουσιαστούν πρακτικές στον τομέα της επιχειρηματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ομιλητές-υποστηρικτές του σεμιναρίου:

"Creative Landmark"

"Bios Coop"

"Creativity Platform"

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art