Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

BalkanVision

Completed Program

Το «Balkan Vision» ήταν ένα πρόγραμμα που στόχευε στην ανάπτυξη διαπολιτισμικού διαλόγου και την ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των νέων Βαλκανικών Χωρών. Κατά τη διάρκεια 9 ημερών, 18 συμμετέχοντες από 9 χώρες της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων (Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη Σερβία, την Κροατία, Αλβανία και ΠΓΔΜ) χρησιμοποίησαν διαφορετικές μεθόδους μη τυπικής μάθησης (παιχνίδια ρόλων, εργαστήρια, συζητήσεις, μελέτες περιπτώσεων κλπ) για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για τον διαπολιτισμικό διάλογο, τη σημασία της πολυπολιτισμικότητας και συμβίωσης αλλά και τον τρόπο κοινωνικής ένταξης των νέων στις διάφορε κοινωνίες.

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art