Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

BA.R.CO.D.E

Completed Program

Το πρόγραμμα BA.R.CO.DE (Balkan's Rainbow Coloured Dawn Emerges) διοργανώθηκε από τις οργανώσεις ‘’Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων’’ και τη ‘’Θεσσαλονίκη Pride’’ στη Θεσσαλονίκη με στόχο να συγκεντρώσει 28 νέους ακτιβιστές και τους εκπροσώπους των κοινοτήτων ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και Τραβεστί) από την Ανατολική Ευρώπη και πέραν αυτής, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διεθνή συνάντηση της Θεσσαλονίκης. Οι στόχοι της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων που βασίζονται στον σεξουαλικό προσανατολισμό και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ. Επίσης, οι συμμετέχοντες αξιολόγησαν δράσεις και να ενίσχυσαν τη δικτύωση μεταξύ τους, θέτοντας συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον, εξετάζοντας ακόμη και το ενδεχόμενο διοργάνωσης ενός Βαλκανικού Φεστιβάλ Περηφάνιας.

Share

Δείτε Επίσης

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art