Η USB μεγαλώνει! Kάλεσμα για συνεργάτες!

Η USB μεγαλώνει! Kάλεσμα για συνεργάτες!

Όλα

Η οργάνωση μετά από 13 χρόνια μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και αναζητά νέους συνεργάτες! Λόγω των νέων εγκεκριμένων σχεδίων αλλά και αυτών που ήταν σε παύση λόγω της πανδημίας και τώρα ενεργοποιούνται ξανά, έχει αυξηθεί ο όγκος εργασίας της οργάνωσης. 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα καλέσματα των συγκεκριμένων τμημάτων και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας μέσω των ξεχωριστών αιτήσεων τους.

 

Τμήμα διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων

  • Αναζητούμε project manager για πλήρη απασχόληση με έναρξη τον μήνα Μάρτιο 2021. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και αίτηση εδώ

Καταληκτική ημερομηνία: 10/02/2021

  • Αναζητούμε mobility officer για πλήρη απασχόληση με έναρξη τον μήνα Μάρτιο 2021. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και αίτηση εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία: 07/02/2021

 

Τμήμα διαχείρισης εθελοντών 

  • Αναζητούμε volunteer coordinator για πλήρη απασχόληση με έναρξη τον μήνα Μάρτιο 2021. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και αίτηση εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία: 07/02/2021

 

Τμήμα διαχείρισης και προώθησης πληροφορίας

  • Αναζητούμε Press officer & social network manager για μερική απασχόληση με έναρξη τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 2021. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και αίτηση εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία: 14/02/2021

 


Μπορείτε να κάνετε αίτηση και σε παραπάνω από 1 θέση εργασίας και η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστά από άλλη εσωτερική επιτροπή του φορέα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν οι ερωτήσεις της αίτησης είναι στα Αγγλικά, θα πρέπει να απαντήσετε οπωσδήποτε στα Αγγλικά. Αν είναι στα Ελληνικά μπορείτε είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr