Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Join Us

Join Us

Πως να γίνεις μέλος

Περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω που λένε και στα πρωινάδικα. Θέλεις και εσύ να γίνεις μέρος της παρέας μας; Να μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια που σου δίνει το να είσαι μέλος στην ομάδα μας ; Θέλεις να μείνεις για πάντα νέος/α; Τότε είναι η ώρα να αποκτήσεις την κάρτα μέλους μας!

Δεν χρειάζεται να …τρέξεις και να κουραστείς πολύ….όλα γίνονται απλά και..χαλαρά!

- Έρχεσαι στο γραφείο μας, πίνουμε ένα καφέ, βουτάμε και μπισκοτάκια μέσα (έρχεται καλοκαίρι..με μέτρο..)

- Συμπληρώνεις μια φόρμα μέλους, ξέρεις τα τυπικά…μας δωρίζεις το σπίτι σου, τον υπολογιστή σου, την ψυχή σου κτλπ :-p

-Αν έχει φωτογραφία ταυτότητας φέρε την, αλλιώς σου βγάζουμε εμείς μία, την κολλάμε πάνω στην κάρτα σου, γράφεις μια ατάκα που σε χαρακτηρίζει και τα προσωπικά σου στοιχεία (όχι ηλικία και κιλά….)

-Δίνεις εκεί και…10 ευρώ…(δύο καφέδες στην Ικτίνου)

ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ, ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ, ΛΗΣΑΞΕΣ, ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ U.S.B. (για ένα χρόνο…)

Τι παίρνεις με την κάρτα μέλους…

- Καταρχήν τα βουνά…της Ευρώπης και τις θάλασσες της Μεσογείου. Γιατί ως μέλος έχεις 30% έκπτωση στην συμμετοχή στα προγράμματα κινητικότητας, όπως και προτεραιότητα στην επιλογή από άλλους/ες που θα αιτηθούν.

- Έκπτωση 30% στις εκπαιδευτικές εκδρομές που διοργανώνουμε.

- Δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια που διοργανώνουμε (διαδικτυακό ραδιόφωνο, τηλεόραση, επεξεργασία ήχου και εικόνας, δημιουργική γραφή, δημοσιογραφία κτλπ)

- Δωρεάν συμμετοχή στα εργαστήρια που υλοποιούμε (πλέξιμο, γραφιστική, πολυμέσα, κιθάρα, μάρκετινγκ και άλλα)

- Δικαίωμα συμμετοχής στις μηνιαίας συναντήσεις των μελών

- Μπορεί να πάρει μέρος στην ετήσια κλήρωση που γίνεται μια φορά τον χρόνο με πλούσια δώρα!

Εεε φτάνει πολλά είπαμε…έχει και άλλα, αλλά να κρατήσουμε και κάτι για αγωνία…

Πως να γίνεις εθελοντής

Ο φορέας μας στηρίζει τον εθελοντισμό και υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις μας, με νέες ιδέες, με δημιουργικότητα και καλή διάθεση. Είμαστε διαθέσιμοι να υποδεχτούμε όλους εσάς που  ενδιαφέρεστε να γίνεται οι νέοι μας εθελοντές! Αρκεί η τηλεφωνική μας επικοινωνία στο 2310 215 629 ή ένα email στο info@usbngo.gr, ένα ραντεβού που θα οριστεί κατόπιν και η κοινή μας δράση ξεκινά! 

Για να μένετε ενημερωμένοι για όλες μας τι δράσεις, μπορείτε να ακολουθείτε τα μέσα κοικωνικής δικτύωσης του φορέα μας όπου αναρτούμε ξεχωριστά καλέσματα για εθελοντές.

Πως να γίνεις εξωτερικός συνεργάτης του φορέα μας

Ο φορέας μας διατηρεί μία βάση ατόμων με τους οποίους συνεργάζεται, σε διάφορα προγράμματα για τα οποία αναζητεί εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, όπως γραφίστες, σκηνοθέτες, ερευνητές, καθηγητές γλώσσας, μεταφραστές κτλ. Αν θέλετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας να ενταχθείτε στη βάση αυτή, μπορείτε να αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο info@usbngo.gr.


Ιδιωτικό Απόρρητο

Το ιδιωτικό σας απόρρητο είναι σημαντικό για εμάς και παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη μας σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και να είμαστε διαφανείς όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς και τι κάνουμε με αυτές.

O φορέας θα έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει τα δεδομένα από το website usbngo.gr στη βάση δεδομένων του για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση και μόνο. Δεν πρόκειται να μεταφέρει ή να πουλήσει τα δεδομένα σας σε τρίτους αλλά θα τα κρατήσει μόνο για ενημερωτικούς λόγους προς εσάς. 

Με την εισαγωγή του e-mail καθώς και άλλων προσωπικών στοιχείων σας στην παρακάτω πλατφόρμα, δίνετε τη θετική σας συνένεση και συμφωνείτε με την Πολτική Απορρήτου που εφαρμόζει ο φορέας μας.  Ο φορέας μας μπορεί να σας στέλνει σε οποιαδήποτε μορφή και οποιαδήποτε στιγμή ενημερωτικά δελτία, newsletter κτλ. για τις δραστηριότητες που υλοποιεί. 

Σε κάθε περίπτωση και όποτε εσείς το επιθυμείτε μπορείτε να διαγραφείτε από τη βάση δεδομένων μας, αποστέλλοντας μας ένα e-mail στο press@usbngo.gr.

Η παρακάτω αίτηση απευθύνεται τόσο σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του φορέα μας.

Join Us

Αίτηση Εθελοντή

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.