Εθελοντικά Προγράμματα Αγγλία - Σκωτία Volunteering Matters

Εθελοντικά Προγράμματα Αγγλία - Σκωτία Volunteering Matters

Εθελοντικά Προγράμματα Αγγλία - Σκωτία Volunteering Matters
Όλα
Εθελοντικά προγράμματα (ΕVS, Solidarity Corps)

Αναζητούμε άτομα (18-30 ετών) για πρόγραμμα επιδοτουμενης εθελοντικής εργασίας 10 μήνες μέσω του προγράμματος Erasmus+ στην Αγγλία και Σκωτία. Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2019 .

Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 275 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματική των δράσεων μπορείτε να βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία και η αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.  Καταληκτική ημερομηνία 30/03/2019. 

 

Απαραίτητο για την ολοκλήρωση του ενδιαφέροντος συμμετοχής είναι η αποστολή βιογραφικού και motivation letter με το κίνητρο σας για συμμετοχή στο πρόγραμμα στα ΑΓΓΛΙΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση placements@usbngo.gr

 

Τα προγράμματα ξεκινούν από το μήνα Απρίλιο και μετά έως καλοκαίρι του 2019 και διαρκούν από 6 έως 12 μήνες. 

Ο εθελοντής μπορεέι να επιλέξει από τα επισυναπτόμενα προγράμματα ή να δηλώσει οτι μπορεί να συμμετέχει εθελοντικά σε όποιο φορέα φιλοξενίας κρίνεται οτι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για βοήθεια. 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr