Εθελοντικό πρόγραμμα Πολωνία Ιανουάριος 2019- Αύγουστος 2019

Εθελοντικό πρόγραμμα Πολωνία Ιανουάριος 2019- Αύγουστος 2019

Εθελοντικό πρόγραμμα Πολωνία Ιανουάριος 2019- Αύγουστος 2019
Όλα
Εθελοντικά προγράμματα (ΕVS, Solidarity Corps)

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων σε συνεργασία με τον φορέα POLITES Associacion,  εξασφάλισαν 1 θέση για συμμετέχοντες/ουσές από Ελλάδα (18 – 30 ετών)  σε πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Plus και της υποδράσης Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (EVS), για 8 μήνες . Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 20/11/2018.

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στην περιοχή Szczecin στην Πολωνία και υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε 3 είδη δράσεων, τη δημιουργία και απασχόληση σε δράσεις στο νηπιαγωγίο, τη δημιουργία εργαστηρίων που απευθύνονται σε παιδιά Γυμνασίου και τέλος η συμμετοχή στα γραφεία του  φορέα φιλοξενίας.Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την διαμονή, τη μετακίνηση του/της συμμετέχοντα/ουσας (μέχρι 275 ευρώ), την ιατροφαρμακευτική του/της ασφάλειας, την εκμάθηση της Πολωνικής γλώσσας, ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του/της και για τη διατροφή.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην αντιμετώπιση του ζητήματος της ανεργίας των νέων, αναπτύσσοντας τις ικανότητες των εθελοντών, ιδίως στους τομείς της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικότητας γενικά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και η αίτηση συμμετοχής εδώ. Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο placements@usbngo.gr

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr