Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής στην Πολωνία!

Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής στην Πολωνία!

Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής στην Πολωνία!
Όλα
Ανταλλαγές Νέων

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων αναζητούν 2 συμμετέχοντες για το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «Step in to Democracy» που θα πραγματοποιηθεί 20-25 Οκτωβρίου, στην Πολωνία (Murzasichle- malopolska province).

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέλιξη της κοινωνίας των πολιτών και η ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής των νέων στην κοινωνική ζωή, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή νέων από 11 χώρες, και συγκεκριμένα από την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Λιθουανία, τη Ρουμανία, την Ισπανία, την Ουγγαρία, την Τουρκία, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί υπό το συντονισμό του φορέα Fundacja Kopalnia Inicjatyw, που δραστηριοποιείται στον τομέα της νεολαίας και του εθελοντισμού.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18- 30+ ετών και να δεσμευτούν πως θα συμμετάσχουν σε όλες τις φάσεις της ανταλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ. Καλύπτεται το 100% των εξόδων μετακίνησης έως 275 ευρώ και το 100% διαμονής-διατροφής.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε αποστείλατε τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κινητό, ηλεκτρονική διεύθυνση) και τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε να πάρετε μέρος στην ανταλλαγή, στο volunteer@usbngo.grΚαταληκτική ημερομηνία, Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr