Συμμετοχή σε "International Spring Forum" // 23-26 Απριλίου // Κροατία

Συμμετοχή σε "International Spring Forum" // 23-26 Απριλίου // Κροατία

Συμμετοχή σε "International Spring Forum" // 23-26 Απριλίου // Κροατία
Όλα
Σχέδια κατάρτισης
Άλλα

 Οι United Societies of Balkans, ως εταίρος στο πρόγραμμα "Reshaping the Image of Democratic Revolutions 1989:European conteporary Perspectives and forgotten Lessons from the Past", αναζητούν 3 ενεργά άτομα να συμμετάσχουν και να εκπροσωπήσουν τον φορέα μας στο International Spring Forum που θα λάβει χώρα στην Rijeka της Κροατίας στα πλαίσια των προδιαγραφών και δραστηριοτήτων του παραπάνω προγράμματος. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του forum είναι 23 - 26 Απριλίου 2020. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλλουν όλοι όσοι έχουν κάποια σχέση με την χρονολογία του1989 (είτε ζούσαν εκείνη την περίοδο και έχουν μνήμες, είτε ιστορικοί που έχουν καταπιαστεί με το αντικείμενο και τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου κ.α.). Ηλικιακό όριο δεν υπάρχει.

Λίγα λόγια για το συνολικό πρόγραμμα: 

 Tο έργο επιδιώκει να υπενθυμίσει στους ευρωπαίους πολίτες τις δημοκρατικές επαναστάσεις 1989-1990 ως περίοδο των επίπονων αγώνων για πλουραλιστική δημοκρατία και ειρηνική συνύπαρξη στην Ευρώπη, με στόχο να να ενισχύσει τη σύγχρονη δέσμευση των ευρωπαίων πολιτών για τη διαφύλαξη των δημοκρατικών θεσμών. Επιπλέον, ενθαρρύνοντας τον διακρατικό διάλογο των Ευρωπαίων πολιτών σχετικά με το 1989 και τις συνέπειές του, το σχέδιο στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά τις ομοιότητες των ευρωπαϊκών χωρών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής ταυτότητας.

Λίγα λόγια για το International Spring Forum, για το οποίο θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας:

 Aποτελεί μια δεύτερη δραστηριότητα, στο πλαίσιο του προαναφερθέντος έργου. Το φόρουμ διεξάγεται σε συνεργασία με τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Rijeka. Οι σπουδαστές, οι πολίτες και οι συμμετέχοντες γενικά θα προσκληθούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και να μοιραστούν την προσωπική ή οικογενειακή εμπειρία τους σχετικά με το "1989". Οι συμμετέχοντες θα προσθέσουν την δική τους οπτική και εμπειρία, αποκομίζοντας μαζί τους φωτογραφίες από εκείνη την εποχή, καθώς θα συμμετάσχουν και σε βίντεο-ντοκιμαντέρ, στα οποία θα αφηγηθούν τις σκέψεις τους.

 Το πρόγραμμα Erasmus+ καλύπτει την διαμονή, την διατροφή και την μεταφορά των συμμετεχόντων (εως 275).

Τα εισιτήρια προπληρώνονται από τους συμμετέχοντες και αποζημειώνονται μετά το πέρας της συμμετοχής τους στην δράση.

Κόστος συμμετοχής στον φορέα αποστολής δεν υπάρχει. Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 24/2/2020.

Περισσότερες πληροφορίες και το infopack εδώ, ενώ για να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής εδώ.


Πολιτική Απορρήτου

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αίτηση σας και το βιογραφικό σας, θα αποθηκευτούν σε ασφαλές μέρος για διάστημα 2 ετών. Κατόπιν θα επεξεργαστούν και αξιολογηθούν από τον οργανισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που εκχωρείτε σε καμία περίπτωση δε θα μεταβιβαστούν σε τρίτο χωρίς την εκ νέου συγκατάθεση σας. Ο φορέας είναι έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δίνει την μέγιστη προσοχή στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας γνωστοποιούμε επίσης το δικαίωμά σας, οποτεδήποτε μετά την παρούσα συγκατάθεσή να δηλώσετε ρητώς την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που συλλέχθηκαν από την παρούσα αίτηση. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του φορέα εδώ.

 

Πολιτική μη διάκρισης & ίσων ευκαιριών

 

Ο φορέας ακολουθεί αρχές μη διάκρισης και ίσων ευκαιριών τόσο κατά την επιλογή των υποψηφίων, την ανέλιξη τους όσο και στην καθημερινότητα στον χώρο εργασίας. Είναι δεδομένο για εμάς πως καμία διάκριση ή διακριτική μεταχείριση δε θα γίνει ανεκτή λόγω φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου ή άλλης κατάστασης στον χώρο εργασίας. 

 

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, φορέα και εργαζομένων καθώς και εργαζομένων και συνεργατών, διέπεται από αρχές μη διάκρισης και ίσης μεταχείρισης, βάσει όσων προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και τις οδηγίες 2000/78/ΕΚ και 2000/43/ΕΚ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Ο φορέας στηρίζει καθώς επίσης και ενθαρρύνει κάθε είδους διαφορετικότητας και αυτο οφείλουν να το σέβονται και οι εργαζόμενοι του. Καμία διάκριση δε θα γίνεται αποδεκτή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.

 

 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr