Σχέδιο Κατάρτισης "YSEEAM" 3-12/06/2020 Tusa, Italy

Σχέδιο Κατάρτισης "YSEEAM" 3-12/06/2020 Tusa, Italy

Σχέδιο Κατάρτισης "YSEEAM" 3-12/06/2020, Tusa, Italy
Όλα
Σχέδια κατάρτισης

 Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων, στα πλαίσια του μακροχρόνιου προγράμματος "Youth Social Entrepreneurship Education for All with MOODLE" (YSEEAM), αναζητούν 3 ενεργά νέα άτομα για να συμμετάσχουν στο σχέδιο κατάρτισης στην Tusa της Ιταλίας, κατά το διάστημα 3-12 Ιουνίου 2020. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα κομμάτι ενός συνολικού προγράμματος της Βασικής Δράσης 2, στο οποίο ο φορέας μας είναι εταίρος. Η κύρια θεματική του προγράμματος είναι το social entrepreneurship και οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν στην δημιουργία Moodle Courses, ως σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας και τον αντίκτυπο που έχει στους νέους. Σημαντικό είναι τα άτομα που θα υποβάλλουν αίτητη και θα εκπροσωπήσουν τον φορέα μας να γνωρίζουν πως θα δημιουργήσουν και το δικό τους Moodle Course με την επιστροφή τους στην Ελλάδα με βάση όλα όσα έμαθαν στο Training Course, και πως θα ήταν καλό να παραμείνουν ενεργοί και για λοιπές δραστηριότητες που προβλέπει το συνολικό πρόγραμμα.

 Τι είναι όμως το Moodle?

 Είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που προσφέρεται δωρεάν και ταυτόχρονα είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα, σχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς, βασισμένο πάνω σε συγκεκριμένες παιδαγωγικές αρχές και δομημένο με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτυακής εκπαίδευσης, ευέλικτες και νεωτερικές μεθόδους μετάδοσης της γνώσης.

 Tο πρόγραμμα Erasmus+ καλύπτει την διαμονή και την διατροφή των συμμετεχόντων, ενώ γίνεται αποπληρωμή των εισιτηρίων μετά την επιστροφή τους από το πρόγραμμα, εως το ποσό των 275€.

 Κόστος συμμετοχής στον φορέα αποστολής δεν υπάρχει. Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 09/03/2020.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε το infopack εδώ, ενώ για την αίτηση συμμετοχής εδώ.

 

Πολιτική Απορρήτου

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αίτηση σας και το βιογραφικό σας, θα αποθηκευτούν σε ασφαλές μέρος για διάστημα 2 ετών. Κατόπιν θα επεξεργαστούν και αξιολογηθούν από τον οργανισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που εκχωρείτε σε καμία περίπτωση δε θα μεταβιβαστούν σε τρίτο χωρίς την εκ νέου συγκατάθεση σας. Ο φορέας είναι έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δίνει την μέγιστη προσοχή στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας γνωστοποιούμε επίσης το δικαίωμά σας, οποτεδήποτε μετά την παρούσα συγκατάθεσή να δηλώσετε ρητώς την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που συλλέχθηκαν από την παρούσα αίτηση. Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του φορέα εδώ.

 

Πολιτική μη διάκρισης & ίσων ευκαιριών

 

Ο φορέας ακολουθεί αρχές μη διάκρισης και ίσων ευκαιριών τόσο κατά την επιλογή των υποψηφίων, την ανέλιξη τους όσο και στην καθημερινότητα στον χώρο εργασίας. Είναι δεδομένο για εμάς πως καμία διάκριση ή διακριτική μεταχείριση δε θα γίνει ανεκτή λόγω φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου ή άλλης κατάστασης στον χώρο εργασίας. 

 

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων, φορέα και εργαζομένων καθώς και εργαζομένων και συνεργατών, διέπεται από αρχές μη διάκρισης και ίσης μεταχείρισης, βάσει όσων προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και τις οδηγίες 2000/78/ΕΚ και 2000/43/ΕΚ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Ο φορέας στηρίζει καθώς επίσης και ενθαρρύνει κάθε είδους διαφορετικότητας και αυτο οφείλουν να το σέβονται και οι εργαζόμενοι του. Καμία διάκριση δε θα γίνεται αποδεκτή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr