Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

HAYDE B.R.R.E BALKAN RAINBOW RIGHTS EDUCATION

Completed Program

Το πρόγραμμα «Hayde B.R.R.E» ήταν ένα 7ήμερο σχέδιο κατάρτισης που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Στο σχέδιο κατάρτισης συμμετείχαν 30 νέοι από 8 χώρες των Βαλκανίων (Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ., Κροατία και Ελλάδα). Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις και αναπτύξουν δεξιότητες και συμπεριφορές για την καταπολέμηση της ομοφοβίας αλλά και να συζητήσουν για τα βιώματα κοινωνικής αποδοχής των ΛΟΑΤ ομάδων στις τοπικές τους κοινότητες. Στο τέλος του σχεδίου κατάρτισης, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να προτείνουν και σχεδιάσουν μελλοντικά προγράμματα σχετικά με την κινητοποίηση της κοινότητας των ομοφυλοφίλων στις χώρες τους και την ισχυροποίηση των εθελοντικών δικτύων. 

Share

Δείτε Επίσης

Completed Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα «From Idea to Europe»

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Quartiers en crise, jeunesse en mouvement / ACT

31/12/2016 -31/12/2018

Active Program

Μακροχρόνιο πρόγραμμα Gender Perspective in EU Mobility Programs

Active Program

Αναζητούμε 5 άτομα για συμμετοχή σε μακροχρόνιο πρόγραμμα κατάρτισης και δράσης με θέμα τον ενεργό πολίτη και την σύνδεση και συνεργασία με ενεργούς πολίτες άλλων χωρών.  Ελβετία – Ιταλία Ιούλιος 2017 – Ιανουάριος 2018. Προθεσμία υποβολής αίτησης 24/04/2017

Active Program

Αναζητούμε 4 συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στο Youth Seminar Living together in Europe: Our Challenge! 7 - 13 Μαίου 2017, Θεσσαλονίκη

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 03/03/2017.

Active Program

REACH-OUT: Ενδυναμώνοντας τους youth workers να προσεγγίσουν τους νέους μετανάστες και πρόσφυγες

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα για τον διαθρησκευτικό και διαπολιτισμικό διάλογο. Αναζητούνται 2 άτομα για να πάρουν μέρος στα σχέδια κατάρτισης και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα. Πρώτο πρόγραμμα 30/11 - 08/12/2016, Vrnjacka Banja, Σερβία. 

Active Program

Διεθνές πρόγραμμα "Play for Inclusion" - Αναζητούμε 2 άτομα που θα λάβουν μέρος σε σχέδιο κατάρτισης στη Σερβία και σε τοπικές δράσεις στην Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 20/10/2016