Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Τοπικές Δράσεις

Τοπικές Δράσεις

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων με στόχο την ενδυνάμωση των νέων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, ο φορέας σχεδιάζει και υλοποεί, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις ανάγκες τις περιόδου μία σειρά από δραστηριότητες. Τέτοιες είναι: εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα κατάρτισης, φεστιβάλ, εκπόνηση ερευνών, παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, ενημερωτικές κάμπάνιες και καμπάνιες ευαισθητοποίησης, εκθέσεις και καλιτεχνικά εργαστήριο. 

Για τη μεγιστοποίηση των θετικών αποτελεσμάτων, ο φοράς επιδιώκει τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και άλλους φορεις της κοινωνίας των πολιτών. Για να λάβετε μέρος σε αυτές τις πρωτοβουλίες, γίνετε και εσείς μέλος του φορέα μας εδώ.

Active Program

Ανοιξιατικόκαλοκαιρινά διεθνή προγράμματα τα οποία διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, σου δίνουν την δυνατότητα να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όχι από την πλευρά του συμμετέχονα αλλά από την πλευρά της διοργάνωσης...

Άνοιξε το σύνδεσμο! :)

Active Program

Αναζητούμε άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν ως συντονιστές/εκπαιδευτές καλλιτεχνικών εργαστηρίων στο πρόγραμμα DIVA (DIversity in Visual Arts), Θεσσαλονίκη 11-22/06/2017.

Καταλητική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 30/03/2017.

Active Program

Ψάχνουμε εθελοντές για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του προγράμματος για τη δημιουργία σχεδίου με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών στην πόλη!

Active Program

Διαρθρωμένος διάλογος μεταξύ των νέων και της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του γραφείου Ανθεκτικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Completed Program

Εθνική Συνάντηση του ελληνικού δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, 23 - 25/09/2016 Αθήνα

Completed Program

"Είδωλα" εθνικό πρόγραμμα κατάρτισης για την καταπολέμηση του Αντι-τσιγγανισμού μέσω της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα. 16-19 Νοεμβρίου, Αθήνα.

Active Program

Τρία εθνικά σεμινάρια των 5 ημερών το καθένα πάνω στον διαπολιτισμικό διάλογο, την διαχείρηση συγκρούσεων και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με την υποστήριξη του Anna Lindh Foundation. Το πρώτο 16 - 20/05/2016 στη Θεσσαλονίκη

Completed Program

Σεμινάριο EVS  κατά την άφιξη 29/01 – 31/01/2016, Θεσσαλονίκη, Fix in Art