Τηλ.: 2310 215 629      Mail: info@usbngo.gr | Επικοινωνία
  • English
  • Ελληνικά

Επικοινωνία

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία που εμφανίζονται με αστερίσκο προκειμένου να αποστείλετε το μήνυμα σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Το ιδιωτικό σας απόρρητο είναι σημαντικό για εμάς και παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη μας σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και να είμαστε διαφανείς όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς και τι κάνουμε με αυτές.

O φορέας θα έχει τη δυνατότητα να μεταβιβάσει τα δεδομένα από το website usbngo.gr στη βάση δεδομένων του για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση και μόνο. Δεν πρόκειται να μεταφέρει ή να πουλήσει τα δεδομένα σας σε τρίτους αλλά θα τα κρατήσει μόνο για ενημερωτικούς λόγους προς εσάς. 

Με την εισαγωγή του e-mail σας στην παρακάτω πλατφόρμα, δίνετε τη θετική σας συνένεση και συμφωνείτε με την Πολτική Απορρήτου που εφαρμόζει ο φορέας μας.  Ο φορέας μας μπορεί να σας στέλνει σε οποιαδήποτε μορφή και οποιαδήποτε στιγμή ενημερωτικά δελτία, newsletter κτλ. για τις δραστηριότητες που υλοποιεί. 

Σε κάθε περίπτωση και όποτε εσείς το επιθυμείτε μπορείτε να διαγραφείτε από τη βάση δεδομένων μας, αποστέλλοντας μας ένα e-mail στο press@usbngo.gr.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Επικοινωνία

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος,
Θεσσαλονίκη, 554 38, Ελλάδα
+30 231 0 215 629
+30 231 0 215 629
info@usbngo.gr
www.usbngo.gr