
Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων, συνεχίζουν και φέτος να προσφέρουν ευκαιρίες για επιδοτούμενο εθελοντισμό στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, στον
δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.
Η δεύτερη ομάδα ομάδα εθελοντών για αυτή τη χρονιά στο Στρατώνι Χαλκιδικής, οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 5/7/2023-2/9/2023. Οι νέες εθελόντριες και νέοι εθελοντές που θα λάβουν μέρος θα απασχοληθούν σε πενθήμερη εργασία 4-5 ωρών τη μέρα μαζί με τους ξένους συμμετέχοντες, σε δραστηριότητες με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής της περιοχής, τη διοργάνωση αθλητικών δράσεων και την ανάδειξη τοπικών συνταγών και προϊόντων για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής (πιο αναλυτικές πληροφορίες στο infopack).
Θα λάβουν επίσης μηνιαία υποστήριξη 300 ευρώ το μήνα, συνολικά 600 ευρώ για τους δύο μήνες συμμετοχής, για την κάλυψη της διατροφής τους και των προσωπικών τους εξόδων.
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στα infopack παρακάτω. Οι ενδιφερόμεν@ μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email στα volunteer@usbngo.gr και usb.volunteerteams@gmail.com , είτε τηλεφωνικά στο 2310 215629.