Σεμινάριο κατάρτισης "ΜΜΕ και βίντεο"

Σεμινάριο κατάρτισης "ΜΜΕ και βίντεο"

Σεμινάριο κατάρτισης "ΜΜΕ και βίντεο"
Όλα
Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Οι Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων διοργανώνουν τρεις κύκλους σεμιναρίων που αφορούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, από τον Οκτώβριο του 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον πρώτο κύκλο κατάρτισης, που αφορά στις τεχνικές βίντεο και εικόνας, από την Τετάρτη , 1/10 έως και την Κυριακή, 5/10.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να λάβουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στις τεχνικές εικόνας και βίντεο, στη λήψη βίντεο, στην επεξεργασία ήχου και εικόνας, στον υποτιτλισμό , τα εφέ κ.α..

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 10 νέους- νέες, ηλικίας 18 έως 35 ετών, που ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεματική και για τα ΜΜΕ, γενικότερα. Σημαντικό θεωρείται, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες να ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και σε μελλοντικές δραστηριότητες του φορέα μας, αξιοποιώντας τις γνώσεις που τους παρέχει η κατάρτιση.

Η κατάρτιση απευθύνεται και στους εθελοντές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας του φορέα μας, οι οποίοι ασχολούνται με τα Μέσα Ενημέρωσης της U.S.B.. Για το λόγο αυτό, κρίνεται απαραίτητη η επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ώστε να είναι δυνατή η συνεργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί 17- 19 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και δεν έχει κόστος συμμετοχής. Έξοδα διαμονής και διατροφής δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα, ωστόσο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άτομα εκτός Θεσσαλονίκης, εφόσον είναι σε θέση να καλύψουν τα έξοδα διαμονής και διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εδώ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο info@usbngo.gr και στο aris.usb@gmail.com, έως και την Κυριακή, 5/10.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr