Η εμπειρία της Άννας από ένα ESC πρόγραμμα όλο...χορό!

Η εμπειρία της Άννας από ένα ESC πρόγραμμα όλο...χορό!

Η εμπειρία που έζησα ως εθελόντρια στην Βαρκελώνη ήταν μια απο τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και όχι γιατί γνώρισα μια καινούργια χώρα με διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό αλλά κυρίως γιατί είχα την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά στον εαυτό μου και να ανακαλύψω πράγματα για μένα που δεν γνώριζα πριν. Ήταν η αφετηρία για μεγάλες αποφάσεις για την ζωή μου και βρήκα που θα ήθελα να ζήσω μόνιμα και που είμαι πράγματικα ο εαυτός μου. Η Βαρκελώνη λοιπόν και συγκεκριμένα οι δράσεις που έλαβαν χώρα με τους νέους που αλληλεπίδρασα έβαλαν την τέχνη και την δημιουργία σε πρώτο πλάνο στη ζωή μου εκείνη την περίοδο και ακόμα και μετα το τέλος αυτής της εμπειρίας συνεχίζω να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου να δημιουργήσει και να αφεθεί στην τέχνη με οποιαδήποτε μορφή. Ιδίως ο χορός που ήταν και ο κυρίως τομέας που ασχολήθηκα με έκανε να συνειδητοποιήσω ποσο μαγικές ικανότητες έχει αυτή η μορφή τέχνης να ενώνει τους ανθρώπους και να τους απελευθερώνει!!

  Ακόμα και η περίοδος της καραντίνας που ζήσαμε ήταν στην ουσία της εποικοδομητική και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω μια μεγαλύτερη παύση και να μάθω να συναντιέμαι με τον εαυτό μου σε αντίθεση με την καθημερινότητα που θέλοντας και μη σε αποξενώνει απο την ουσία σου. Όσοι διαβάσετε αυτό το άρθρο και είστε ακόμα επιφυλακτικοί στο να ζήσετε στο εξωτερικό ως εθελοντές σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να τολμήσετε να ξεπεράσετε τα όρια σας ,γιατί αυτα που θα κερδίσετε θα είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που θα χάσετε. Για μένα οι εμπειρίες που έζησα έγιναν χορευτές σε μια παράσταση που ακόμα δεν έχει τελειώσει και είμαι σίγουρη πως οι εικόνες που κράτησα καλές οι κακές θα με ακολουθούν για την υπόλοιπη ζωή μου!!!
 
Η Αναστασία και ο Ιωάννης πήραν μέρος για 10 μήνες σε ένα πρόγραμμα ESC στην Ισπανία με τίτλο "COMMUNITY DANCE AGAINST SOCIAL EXCLUSION"
Share: 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα U.S.B νέα; Συμπλήρωσε το email σου και ακολούθησέ μας στα social media!

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  • +30 2310 215 629
  • info@usbngo.gr