Συμμετείχα τον Ιούλιο στην ανταλλαγή νέων «Populism is no joke» στην Orahovica της Κροατίας. Ήταν το πρώτο μου πρόγραμμα Erasmus+ και διασκέδασα πολύ.
Η οργάνωση του οικοδεσπότη ήταν καταπληκτική, το ξενοδοχείο που μείναμε ήταν ωραίο, το φαγητό ήταν νόστιμο και οι διοργανωτές ήταν πολύ φιλικοί και υποστηρικτικοί. Το θέμα του έργου ήταν ο λαϊκισμός και η εγρήγορση, απέκτησα πολλές γνώσεις σχετικά με τον εντοπισμό λαϊκιστών πολιτικών, επίσης τα εργαστήρια ήταν πολύ διασκεδαστικά και είχαμε πολλά δυναμικά για να νιώθουμε πιο άνετα.
Γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες και ωραίους ανθρώπους από την Κροατία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, την Τουρκία, την Ιταλία και την Ολλανδία και έμαθα πολλά για τον πολιτισμό τους. Επίσης, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πήγαμε για πεζοπορία σε μια τοπική πεζοπορική διαδρομή και ήταν μια από τις καλύτερες μέρες του έργου λόγω της αδρεναλίνης και της διασκέδασης που είχαν όλοι εκείνη τη μέρα. Γενικά, νομίζω ότι αυτό το πρόγραμμα θα μου μείνει αξέχαστο γιατί όλα ήταν τέλεια, από τους ανθρώπους μέχρι τα μέρη και το έργο στο Orahovica θα μείνει πάντα αξέχαστο στο μυαλό μου.
Γιώργος
