Blog

USB

Digital Storytelling 4 Understanding στη Σλοβακία

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας από την Ελλάδα με προορισμό μια αγροικία στα βουνά της Σλοβακίας. Αφορμή για το ταξίδι μας ήταν το σχέδιο κατάρτισης Digital Storytelling 4 Understanding. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος ενημερωθήκαμε για ζητήματα σχετικά με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και αναπτύξαμε τις δεξιότητές μας στη χρήση ψηφιακών εργαλείων. Το πρόγραμμα μας περιελάμβανε επισκέψεις στην πόλη του Κόσιτσε, σε ένα ιστορικό μεταλλουργείο στο Μέντζεβ και σε μία φάρμα. Η συναναστροφή με ανθρώπους από διάφορες χώρες του κόσμου ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε τις δικές μας ταινίες μικρού μήκους. 

Το Erasmus+ μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα κρυμμένες πτυχές της Ευρώπης και θα το προτείναμε σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται να ζήσει παρόμοιες εμπειρίες. 

Βαλεντίνα – Βασιλική

Οι U.S.B υλοποιούν δράσεις, εκπαιδευτικά, κοινωνικά και εθελοντικά προγράμματα κινητικότητας και ενδυνάμωσης νεολαίας. Στόχοι, είναι η κοινωνική ενσωμάτωση, η δημιουργία και υποστήριξη δικτύου ενεργών πολιτών και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Newsletter

* indicates required